TESA

​​​​​​​

HIP HOP ELECTRÒNIC D’ARREL


Tesa és una rapera del poble d’Almussafes (València) amb un estil únic que l’ha portada a liderar una escena urbana valenciana en creixement i expansió constants. La seva música, que mescla hip hop clàssic amb música electrònica i altres influències urbanes, parteix de tres constants fonamentals: Arrels, Feminisme i Festa .


L’any 2017, Tesa va debutar amb el disc Al-Tesa, produït per Loren D , que la va posicionar entre les artistes més imprescindibles i respectades del País Valencià. El 2019 publica el seu segon treball, que es titula Rural (Halley Records), i on, amb la producció de Mark Dassousa, aborda amb el talent i la destresa habituals estils com el rap, música tradicional i,en aquesta ocasió, molta música electrònica. Com ens té acostumats, el flow de la valenciana tracta temàtiques com la llengua, la lluita del poble i altres sorpreses que es descobreixen en escoltar el disc.


La rapera valenciana és una de les màximes exponents de la música urbana que es fa al País Valencià, i viu un dels moments més dolços de la seva carrera. El segon disc de Tesa, Rural (Halley Records), acaba de guanyar el Premi Carles Santos al millor disc de música urbana 2019 i el Premi Ovidi Montllor al millor disc de hip hop i electrònica 2019. Amb el seu talent i destresa habituals, Tesa aborda estils com el rap, la música tradicional i, en aquesta ocasió, molta música electrònica.

MÉS INFORMACIÓ

VÍDEOS