PUPI·LES


Perquè la nit és nostra!

Son un grup format per dos veus femenines i un discjòquei, encara que als inicis eren tres. Venen de diversos punts del País Valencià: Joan DJ-Rule (Montcada, Horta Nord), Mireia (Alzira, la Ribera) i Natàlia (Gata de Gorgos, la Marina).

El punt de trobada, des de l'inici dels seus estudis com a filòlogues, ha estat el barri de Benimaclet, a València. Tot i que aquest projecte té una data de naixement a tots els nivells, l'any 2014. Fan música feminista en la nostra llengua i van nàixer per aportar veus femenines al panorama musical valencià. Al seu primer disc "Bruixes de dol", publicat al setembre de 2014, podeu trobar una fusió de reggae, ska i drum & bass.

Estan preparant el segon projecte amb el productor Mark Dasousa, i el van encetar amb el videoclip "Benvinguda al desbarat", un tema amb una base de reggaeton que va tindre una gran acollida.

El segon disc ve així, carregat de nous ritmes que no ens deixaran parar de ballar! Acaben de publicar el nou videoclip "Perquè la nit és nostra" de La Fúmiga composat per Jose Beteta.

MÉS INFORMACIÓ


VIDEO

BENVINGUDA AL DESBARAT