BOC

(Booking a Catalunya)
Des de Mallorca: Folk fusió

Després de viatjar molts d’anys per molts llocs del món i conèixer distintes cultures, en Joan Frontera Luna (creador i compositor de BOC) es va impregnar de les músiques i ritmes tradicionals d’una manera irremediable, així que un bon dia va decidir reunir tota una sèrie de personatges que creia que eren els més adequats per dur aquest projecte endavant, no tansols grans músics, sinó també grans persones i amics.

BOC neix a mitjans del 2009 amb una idea una mica eclèptica i amb ganes de plasmar totes aquestes vivències a partir dels nostres instruments tradicionals de Mallorca.
BOC, fa folk amb influències d’arreu del món i tot enfocat a la nova creació mesclant la base clàssica de contrapunt i harmonia amb la important influència del hardcore, new age, metal, ska, etc. Així varen iniciar un grup que contínuament ha anat evolucionant i experimentant ns a arribar al que és a l’actualitat, gràcies a l’aportació de tots els integrants del grup que provenen d’àmbits musicals molt diferents.

Són un grup jove, un grup amb molta feina feta i amb ganes de viure coses que només pot aportar la música. La majoria dels seus membres compagina la seva formació musical de diferents àmbits amb la del món tradicional formant part, des de fa anys, d’altres agrupacions tradicionals.


Currículum musical

2016

Actuació al Festival Demandafolk pel seu X aniversari, feren un recull dels millors grups que varen passar pel festival en edicions anteriors.

A MALLORCA

Actuacions a les Festes de Sant Sebastià de Palma, Fira Medieval de Capdepera, Festes del Rei en Jaume a Santa Ponça, Cala Sant Vicenç Craft Beer & Swing Festival, Dia de les Illes Balears a Felanitx, Costa del Folk Festival . Gravació del tercer disc “Sa comunitat d’en Toni Bardo”. Presentació del tercer disc del grup “Sa comunitat d’en Toni Bardo” al Teatre Principal de Palma el 2 de juliol.

2015

Gate to Southwell Folk Festival (Anglaterra), Festival Internacional de Fregenal de la Sierra (Extremadura), X Fiesta en el Aire (Málaga), Festes de Fornells.

A MALLORCA

Actuacions al Firó de Soller, Fira Medieval de Capdepera, Festes d’Esporles, Festival Morralla de Cala Ratjada, 25 aniversari de Lórien, XII Fira nocturna d’Ariany, Festes del Rei en Jaume a Santa Ponç a, St. Llorenç Craft Beer & Swing Festival i per segona vegada actuació al Parc de N’hereveta (Porreres) compartint cartell amb Catarres, Companyia Elèctrica Dharma, La Troba Kung-Fú i Lax’n  Busto.

2014

Actuacions als Festivals Folkez Blai d’Ermúa, Getxo Folk i Demandafolk. Concert a la sala Astra, Guernica.

Actuacions a les festes d’Andratx, Campanet, Fornalutx, nit de Sant Joan a Palma, Fira Medieval de Capdepera i a la Diada de les Illes Balears a la Llotja de Palma.

2013

Finalistes del concurs Runas del Festival do mundo celta de Ortigueira, el més important a nivell folk de l’estat espanyol i un dels més importants d’Europa. Guanyadors al concurs del festival Folkez Blai a Ermúa, País Basc. El premi d’aquest, a part d’econòmic, són dos concerts a catxé el 2014 al País Basc.

Actuació al festival Iberi@Folk 2013 a Huesca.

A MALLORCA

Gravació del segon disc del grup. El títol d’aquest és “Les mil i una...”.
Presentació del segon disc del grup “Les mil i una...” a Es Gremi el 30 de novembre de 2013.

Han actuat a un dels concerts més multitudinaris de 2013 compartint cartell amb Antònia Font, Manel i Txarango davant més de 5000 persones.
Actuacions a les revetlles de Lloseta i Santa Margalida, II Festa Orada (10è aniversari dels Xeremiers Orats de Pollença) i al correfoc del grup Esclatabutzes (Sóller).

2012

Guanyadors del concurs del festival Iberi@Folk de Huesca 2012. El premi d’aquest és un concert al festival de 2013.
Finalistes del Festival Internacional de Fregenal de la Sierra de Cáceres (no es va dur a terme la nal per la cancel·lació del festival per temes pressupostaris).

A MALLORCA

Gravació del primer disc del grup que du de títol “UEP”. Presentació al Teatre de Lloseta del disc el 25 de febrer de 2012. Actuacions a les festes de Sóller, Esporles, Santa Maria, Lloseta.

MÉS INFORMACIÓ


ESCOLTA EL NOU CD

Escolta el darrer disc de Boc

VIDEOS

Aquí podreu veure els darrers videos de Boc

DISCOGRAFIA

Aquesta és la discografia de Boc