ALEX SERRA & TOTIDUB


Qui són?


Alex Serra és un músic de Soul Dub de Barcelona. Després d'un llarg viatge per Llatinoamèrica i Sud-Àfrica, crea el seu primer àlum, In the Real World (2019), en el que combina sons africans, ritmes tribals, i freqüències downtempo que impregnen la seva música d'una energia suau i regeneradora. Les cançons del disc parlen de despertar a un nou Món, més real i on hi ha alguna cosa que connecta tots els éssers humans. Amb la seva veu, suaument poderosa, ens condueix a un estat d'introspecció i de trànsit.


Quan Alex Serra coneix Toti Arimany (Totidub), productor, mestre dub i de les programacions, connecten immediatament. Toti és bàsic per entendre el so sorgit de la Fournier, el casalot que va acollir els discos de Dusminguet primer i La Troba Kung-Fú després. Allà es van tancar durant un any per convertir en música les experiències viscudes per Alex en el seu viatge. 


La frescor de 'In the Real World' aconsegueix cridar l'atenció del prestigiós segell discogràfic Mundo Zurdo, responsable també de les actuals aventures discogràfiques d'Iseo & Dodosound, Green Valley i Macaco, i es publica el 21 de Juny de 2019

​​​​​​​